Black Friday sau in asteptarea unor reduceri ....

Deși nu am fost foarte activă pe blogul meu am urmărit toate noutățile apărute. Cele mai multe au fost legate de Black Friday. Din câte știam eu Black Friday este în ultima vinere din luna noiembrie însă mai nou am văzut o grămadă de firme care au anunțat că Black Friday ar fi pe 22 noiembrie.

Normal Black Friday înseamna reduceri destul de mari însă multe firme aflică doarb 10 - 20 % din prețul de vânzare ba câteodata umflă puțin prețurile înainte de acest eveniment ca să pară reducerea mai mare. Oricum eu cred că firmele mari care se respectă chiar aplică reduceri.

De purtat (magazin de încălțăminte) va da drumul reducerilor începând din 22 noiembrie și va fi până pe 1 decembrie. Vor avea reduceri de prețuri la produse de sezon, 40%-70% pentru aproximativ 300 de produse și aproximativ 100 de produse noi ce vor fi disponibile în data de 29/11 ora 00:00 cu o reducere de 50%.

Fashion Agenda(magazin online de îmbrăcăminte pentru femei) are următorul program pe 22-24 noiembrie va avea prețuri de Black Friday, 25 - 28 noiembrie vor avea reduceri de pret masive, alternative de la zi la zi și introducerea de noi produse cu discount direct și 29 noiembrie - 1 decembrie va avea prețuri de Black Friday.

Zorile Store (magazin online de îmbrăcăminte atât pentru femei cât și pentru băieți) reducerile vor fi în perioada 22 ora 00.00 -24 noiembrie.

FXFashion (magazin online de îmbrăcăminte atât pentru femei cât și pentru băieți) reducerile încep pe 29 noiembrie.

BeFashion(magazin online pentru femei) reducerile încep pe 22 noiembrie și se încadrează între 10% și 60% la toate produsele după site. Pentru comenzile care depășesc 150lei (taxa de transport exclusa) oferă cadou lenjerie intimă și pentru comenzile care depășesc suma de 250 de lei, pe lângă cadoul oferit primesc și TRANSPORT GRATUIT.

TinaR (magazin online pentru femei) dă drumul reducerilor începând din 22 noiembrie și are și un slogan "Ia-și CADOUL de la noi! Pui 3 produse în coș, plătești doar 2. Livrare rapidă, GRATUITĂ!"

CBstore (cred că toată lumea știe magazinul lui Cătălin Botezatu) reducerile încep pe 29 noiembrie - 2 decembrie.
 
T-shirt Factory(magazin cu tricouri personalizate) reducerile încep pe 29 noiembrie - 2 decembrie.

 3Suisses (magazin online de îmbrăcăminte atât pentru femei cât și pentru băieți) reducerile încep pe 25 noiembrie până pe 2 decembrie.

Zonia(magazin online pentru femei) reducerile încep pe 22 - 29 noiembrie și vor avea 250 de produse cu reduceri de până la 40%.

Fshoes(magazin online de încălțăminte) am aflat doar că participă la Black Friday dar nu au anunțat când încep. Eu totuși cred că reducerile vor începe pe 29 noiembrie.

ReadytoWear (magazin cu haine de firmă atât pentru femei cât și pentru bărbați) reducerile vor fi de până la 70% și cred că pe 29 noiembrie încep reducerile.

Pe voi vă tentează aceste reduceri?

Etichete: , , , , , , , , , , ,