Lapte demachiant cu Miere și Musli Bio Yves Rocher(review)

Consider că mi-am putut forma o părere despre Laptele demachiant cu Miere si Musli de la Yves Rocher. Prima impresie referitoare la ambalaj a fost una foarte plăcută. Produsul se prezintă într-o sticlă delicată și transparentă. Capacul este ușor de deschis iar orificiul de unde se dozează produsul este perfect pentru dozarea produsului.
Laptele demachiant nu conține parabeni, conservanți sau uleiuri minerale. Pe produs se găsesc 2 etichete pentru a vedea ingredientele și pentru a vedea descrierea oficială a produsului.
Laptele demachiant are consitență ușor cremoasă. Demachiantul are o putere medie de curățare însă pentru un machiaj nu foarte sofisticat face față. Mirosul este unul plăcut de miere și nu foarte puternic. După folosire pielea nu rămâne uleioasă iar tenul meu se simte curat și hidratat.

Am folosit acest produs cu mare plăcere și deși sunt de părere că apa micelară de la Yves Rocher îndepărtează mai bine un machiaj mai încărcat acesta a fost folosit zi de zi și a făcut față în a îndepărta fondul de ten și rimelul! Demachiantul poate fi găsit atât în broșurile Yves Rocher cât și pe site-ul Yves Rocher link

Etichete: , , , , ,