Selfie stick wireless de la Tellur

Adoor să fac poze și îmi plac pozele tip selfie sau de grup așa că aveam mare nevoie de un selfie stick. Din ce în ce mai multă lume folosește selfie stick-ul pentru a face cât mai multe poze și a surprinde cele mai frumoase momente. Eu am primit un astfel de Selfie Stick wireless marca Tellur ca să îl pot testa. Pot să spun că mi-a plăcut foarte mult să mă pot juca cu acest mic băț de selfie.
Acest Selfie Stick este deosebit și spun asta datorită faptului că este wireless ceea ce îl face mult mai ușor de folosit. Eu am un IPhone 5 de vreo 2 ani dar își face foarte bine treaba și sunt mulțumită de el. Numai pentru blog câte poze a făcut .... să fie el sănătos. În primul rând sincronizarea între selfie stick și telefon se face foarte ușor.
Pasul 1. Selfie stick-ul trebuie să fie încărcat. În cutia în care l-am primit era și un încărcător. Acesta  într-o parte este USB și celălalt capăt este aceeași mufă ca încărcătorul de la Samsung. Îl puteți încărca la laptop sau dacă nu sunteți acasă puteți folosi bateria externă. Se încarcă foarte repede.
Pasul 2. Trebuie pornit bluetooth selfie stick-ului și dacă este încărcat se va aprinde un buton albastru pentru a vedea că acesta este încărcat. Acum este momentul să intrați în meniul telefonului și să căutați selfie stick-ul. La mine găsește ceva de genul Tellur dar îl veți recunoaște cu siguranță. Sincronizarea este în câteva secunde. Sunt compatibile atât telefoanele cu Android cât și IOS.

Pasul 3. Acum este momentul să așezați telefonul în locul special destinat lui. Dimensiunea telefonului suportat este între 5.5 și 8.5 cm. Telefonul este fixat extrem de bine astfel încât nu am avut niciodată surpriza ca acesta să alunece de acolo.

Pasul 4. Acum este momentul să începeți sesiunea foto sau video, în funcție de ce vă doriți. Pe mâner aveți un buton declanșator. Aria de cuprindere este foarte mare pentru că acesta ajunge pana la 1 m.

Pasul 5. Nu uitați să opriți bluetooth după ce nu mai utilizați stick-ul. În felul ăsta vă păstrați bateria și pentru următoarea ședință foto. Partea bună este că se strânge foarte mult. Strâns ajunge undeva la 23 cm și încape lejer în geantă.
Eu am folosit cu plăcere acest stick de selfie și mă bucur că am avut ocazia să îl încerc. L-am primit de la Buzzstore și dacă doriți să testați și voi diverse produse vă puteți înscrie aici. Acestea sunt câteva poze pe care le-am făcut cu ajutorul Selfie Stick-ului de la Tellur. Dacă vreți să vă achiziționați și voi unul îl găsiți aici sau aici.

Etichete: , , , , , ,